Som mange af jer faste læsere ved, så har jeg en dreng på 6 år. Noget som i måske ikke ved er, at han er helt vild med tegnefilm som er lavet til piger. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg skal da ikke stoppe ham i at se det tegnefilm, som han helst vil se. En af hans absolut yndlings serier er my little pony. Som enlig far, har jeg svært ved at forholde mig til situationen, men jeg har besluttet at bakke op om ham, all in.

My little pony hver aften inden sengetid

Som en hyggelig rutine, vi har fået bygget ind i en travl hverdag, så ser vi hver aften et afsnit tegneserie sammen. Det er blevet til en hyggelig tradition hvor vi ser my little pony, som er hans favorit. Jeg har en teori om at det er fordi jeg ser den sammen med ham at det er favoritten. Ihvertfald er det blevet en hyggelig måde at tilbringe før og søn tid sammen.

Det er faktisk blevet så meget tradition, at jeg har købt en dvd box, så vi også kan se det i weekenden, hvor sendetiden og sengetiden ikke helt stemmer helt overens.

Jeg har for min søns skyld byttet cigaretterne ud med en e-cigaret. Min absolut yndlingssmag er RDTA. Jeg har skrevet et indlæg om det som du kan læse her.

My little pony fødselsdag

Det har været en tradition for os nu, i snart 3 måneder. I sidste uge havde junior sin 7 års fødselsdag, og jeg skal ærligt indrømme at jeg blev lidt overrasket da han op til, kom og spurgte om han måtte holde en my little pony fødselsdag. Jeg sagde selvfølgeligt ja, selvom jeg var lidt skeptisk overfor at skulle vise forældrene til alle de andre børn, at han var helt pjattet med en pige tegneserie. Han havde inviteret hele sin klasse fra skolen, så der var næsten 20 børn.

Det endte selvfølgeligt med at være en skide god fest for dem. Pigerne var helt pjattet med alt pynten til my little pony fødselsdagen. Drengene var lidt ligeglade, de løb alligevel bare og sloges med legetøjs sværd eller spillede fodbold ude i haven. Konklusionen er derfor: Støt dine børn i det som de gerne vil, og vær ligeglad med om andre tænker noget om jer. Det gør de ikke.

Hvis du vil se mere om den fantastiske kasse med my little pony som jeg købte, kan du se den her.