Jeg ved godt at det ikke er første gang jeg har skrevet om new feet damesko. Det er simpelthen bare noget af det bedre man kan gøre for sig selv. Altså køb nu bare nogle af de bedste sko der findes for dine fødder, der er intet som det. Det er noget jeg personligt kan skrive under på. Der er virkelig ikke mange sko der er ligeså gode for sjælen, men også for kroppen.

Hvad er new feet damesko?

Det er noget jeg skal fortælle dig, selvom du også bare kunne læse om dem andre steder. Jeg har som sagt skrevet om dem tidligere på nogle af mine andre blogge. Jeg kan dog ikke lige huske præcis hvor henne jeg har oplagt nogle posts om dem. Derfor kan jeg ligeså godt skrive det hele igen, men måske med et mindre twist eller to. det er ikke noget jeg er helt sikker på endnu. Det er dog stadig nogle af de bedste sko jeg længe har set og prøvet at have på. Jeg ved ikke hvorfor der ikke er flere som bruger dem, det er nemlig virkelig gode sko. Det er ligesom om man ikke kan finde nogle sko der er lige så gode for dine fødder. Det har noget med sålen at gøre men jeg ved ikke hvad den er lavet af, eller hvorfor. Det er bare et vaske ægte vidunderprodukt kan man jo sige. Der er ikke noget andet der giver samme følelser, som jeg har prøvet i hvert fald. nu er jeg jo så heller ikke en kvinde, så det har måske noget med det at gøre.

New feet damesko er for spillere

det er ikke kun normies der bør gå med de her lækre sko. Det er også alle de rigtige spillere, men der er ikke så mange tilbage af dem kan man sige. Der skal dog stadig bruges nogle rigtige spillere, som kan sprede rygtet om skoene. Det er der ikke mange normale folk der kan finde ud af, er jeg bange for. Det er derfor vi skal have nogle andre og mere specielle mennesker til også at fortælle om de her sko, som faktisk er virkelig lækre og kan gøre meget for dig og din velfærd. Jeg ved dog ikke hvorfor man ikke bare har gjort det med andre også. Det er jo det bedste man kan gøre overhovedet tænker jeg.